2016. augusztus 9., kedd

EXO PLANET - EXOTICS DREAM ON Chapter I. 4/4 Changing World/Begin the MAMA

Gege ez az volt amire gondolok? - kiáltott örömtől túlfűtötten az időkontroll panda.
Az volt. Párhuzamos anomália a két fél között. - közölte a vezér.
De nem tudjuk újra létrehozni, igaz? - válaszolta meg a saját kérdését.
Ahogy mondod. - tette meg a repülés biztos a pontot.
Azért valamilyen szinten megnyugtató, hogy legalább tudjuk, hogy lehetséges. Ha tudnátok milyen jó volt a kis törpét érezni. - gondolt vissza álmodozón a villámok ura.
Na el ne kezd itt a szerelmes verseid zengni a bika felé. - halkította le az áradozó villámmestert a gyógyító.
Ohh, tudom én, hogy neked is jól esett a fényed érzékelése. - cukkolta.
Kuss! Ráadásul, ha jól éreztem megsérült. Pont ilyenkor nem vagyok mellette. - vált hirtelen ingerülté.
Ne aggódj Lay. Baekkie, jó kezekben van. - szedálta a Legendák legidősebbike a gyógyítót.
Ha te mondod. Bár nem tudom, hol nevezhető jó kéznek egy tüzes kedélyű főnix, egy idétlen és fiatal szél mágus, egy túlérzékeny bika, egy dinka teleport srác és egy egyedül életképtelen víz mester. - szólta le csapata többi tagjának párját.
Hé. - háborodtak fel egyszerre.
Most mit vagytok úgy oda? Csak az igazat mondtam. Tao, csak mond, hogy Sehun nem egy idétlen fiatal. Vagy Chen mond, hogy Do nem túlérzékeny a kezdetek óta és nem anyáskodik mindenki felett. LuHan mond, hogy Kai nem egy dinka srác akinek minden lépését a homlokára kell írni, hogy el ne felejtse és nem kell neki levezetni minden második szót. Ha te nem vagy még az erejéről is megfeledkezne vagy éppen arra használná, hogy bolti lopáson kapják. És te Kris? Mond, hogy ChanYeol nem kattan be minden második percben és nem akarja valaki pofájáról leégetni a rajta lévő húst. XiuMin...
Rendben. Ezek közül mindben van igazság. De arra kérlek, hogy SuHo-t hagyd ki ebből. A szerződés megköttetett. Ő vált a vezérré és ő is életét tette a többiekre és a feladatunkra. Ezen túl senkinek sincs joga szapulni a mi víz mesterünk, mert életét feltéve küzd és vezeti háborúba csapatát. Ahogyan én titeket. - szónokolta a sárkány.
Szerződés? Ezért volt ez az egész? - esett le LuHannak.
Össze kell tartanunk, de persze igen. Ez is közrejátszott. - vallotta be.
Csodás. Ha ezt ilyen jól megtárgyaltuk, akkor esetleg elhagyhatjuk végre ezt a pusztát? - hangzott el Chen ajánlata kérdésben.
Menjünk. - tettek hasonlóképp, ahogyan a másik fél. A hely ahová kerültek enyhén úgy nézett ki mintha csak ChanYeol égette volna fel.
Hol a fészkes pokolba vagyunk? - pillantott körbe a villám srác.
Nem a pokolba. - közölte Kris.
Kösz. - hagyta el Chen száját.
Eztán a furcsa helyszínek között kezdtek vándorolni, míg egy házba nem kerültek. Egészen különlegesnek bizonyult, úgy határoztak ez egy búvóhelynek tökéletes lesz ahová visszatérhetnek időnként. Megállapításaik alapján ide a gonosz ereje nem ér el. Az útjuk azonban itt még bőven nem ért véget. Tudták hová kell menniük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése