2016. augusztus 9., kedd

EXO PLANET - EXOTICS DREAM ON Chapter I. 3/4 Changing World/Begin the MAMA

Ti is éreztétek? - érdeklődött a nap erejével rendelkező.
Igen. Hallottátok? - folytatta a sorozatot a szél harcosa.
Igen. Mi volt ez? - tette fel a mindenki fejében megforduló kérdést a föld felett uralkodó.
Nem mondanám biztosra, de talán egy párhuzamos anomália köztünk és köztük. Mi vagyunk a 12 Legenda és a sárkány pont a társaknál húzta meg a határt aminek következtében talán... - kezdte meg a tűzharcos agymenését, mit a fény lovagja fejezett be.
Aminek következtében talán nagyobb az egységes kötelékünk, mint mi azt hittük és éppen kapcsolatba léptünk egymással ahogy mind érintkeztünk egyszerre ott és itt egyaránt. - fejtette ki.
De hisz ez fantasztikus. Akkor kapcsolatba tudunk velük lépni amikor csak szeretnénk, nem? - örült meg a föld birtokosa.
Ne bízd ennyire el magad Dyo. Ez még semmit sem jelent, csupán azt, hogy a szerződés megköttetett. - jelentette ki újdonsült vezérük, de ennél többet nem volt hajlandó mondani.
Mi? Mégis milyen szerződés? - faggatta a kisebb, de válasz nem érkezett kérdésére.
Bakkie, kérlek válaszolj. Így kapcsolatba tudunk velük lépni, ugye? - lépett oda kétségbeesetten a fényhez.
Nem tudom mire célozhatott SuHo, de nem valószínű. Mivel ez egy egység volt. Nem tudjuk őket tájékoztatni az információról amihez hozzá jutottunk. Így nem kérhetjük őket, hogy csináljuk újra mi itt és ők ott. Nem tudunk egymásról. A mostani dolog, pedig csak véletlen egybeesés volt. Sajnálom Dyo.
Oh, igazad van. Hülye vagyok, hogy elhittem. - szontyolodott el.
Ne légy ilyen letört. Még bármi megeshet. Az idő során még rájöhetünk valami praktikára ami segíthet a kommunikációban. Ne aggódj. - kacsintott a depressziós föld mesterre.
Próbálkozom, csak... hiányzik JongDae. Jó volt újra érezni, ha csak egy percre is. Úgy érzékeltem vissza kaptam a másik felem és az erőm erősödni kezdett.
Megértem. Szerintem mind hasonlóan éreztünk, de igyekezni foguk módot találni a viszontlátásra minél hamarabb. Addig viszont kitartás és nyújtsuk a legjobbat. Rendben? - biztatta kicsit, mire a másik csak mosolyogva bólintott. Jól esett neki, hogy valaki törődik vele. Általában ő szokott lenni az anyáskodó a Legendák felett, de mostanában valahogy elment a kedve még az élettől is és jó érzéssel töltötte el, hogy BaekHyun próbálkozott mindenkibe lelket önteni helyette is, mikor tudja, neki se lehet könnyebb. Az égési sérülését, sincs ki lekezelje mit a főnix okozott neki most, hogy Lay nincs mellette. Mindig is okos, de bajos srác volt. Nem hiába volt szüksége a gyógyítóra maga mellé.
Lekössem a karod? - ajánlotta fel segítségét köszönetképpen.
Azt nagyon megköszönném. De hogy tervezted? Nincs hozzá semmink. - hívta fel a figyelmet arra, hogy jelenleg a semmi közepén vannak.
Ez igaz. - megdöbbenve realizálta a helyzetet. -Vezető!!! - sivított a vízidomár után.
Nyugalom. Megoldjuk. Fiaim. Akkor költözzünk. - szólította csapatát.
És ezt, hogy is tervezed? - hitetlenkedett a teleport művésze.
Egyszerűen és nagyszerűen. Mi Legendák vagyunk. Nehogy már egy ilyen kis dolog problémát okozzon nekünk. Ha mind kezet fogunk és készen állunk az indulásra mehetünk is. Nem igaz, Kai? - tekintett a magasabb felé a kézfogás körön belül.
Na jó. Most megfogtál. - olyan hirtelen váltottak helyszínt, hogy e szavak már más helyen találtak meghallgató fülre.
Én vagyok az egyetlen aki ezt nem érti? - bámult értetlenül a legfiatalabb.
Akkor elmagyarázom. Kai az a Legenda ki a teleportálás képességét uralja. Ha viszont mindannyian egységesen összefogunk akkor képesek lehetünk a képességét birtokolni. De csakis együtt. Külön-külön nem. Ezt hívják 88-nak. Azt viszont, hogy ez miért van így, még mi se tudjuk. Lehet a nagy mester kitől származunk tudta, hogy egyszer eljön az idő mikor hasznunkra lesz. - nevetett fel.
Értem. Na és most hol vagyunk? - érdeklődött tovább.
Tulajdonképpen ez egy nagyon jó kérdés. - tekintett körbe a vezér. - Ha jól látom egy elég rendezett épületben, de nem tudom helyileg hol lehetünk.
Jobb lesz ha megyünk. Ez egy rejtekhelynek tökéletes, de a nekünk kellő dolgok nem találhatóak itt meg. Ez egy végeláthatatlan épület. Amiben jelen pillanatban nem található meg a káosz. Még. - siettette társait a lánglovag. A következő állomás egy hely belvárosa volt ahol beszerezhették a szükséges dolgokat és visszatérhettek a fura épületbe.
Amikor ott voltunk, ti is érzékeltétek a jelenlétét? - tudakolta Dyo miközben a fény birtokos karját fertőtlenítette és kötözte le.
Igen. Követ minket. Szerintetek tudja hol van? - nézett körbe társain ingerülten ChanYeol.
Kétlem. Különben nem minket követne, hanem érte menne. Meg akarja tudni hová rejtettük és azt akarja, hogy mi magunk vezessük oda. - ismertette az ellenség lehetséges tervét BaekHyun.
Ez így van. Éppen ezért fogjuk eltéríteni és csapdába csalni. Már csak azt kell kitalálnunk hogyan. - hajolt közelebb csapatához a vezér bizalmasan. - Addig pedig azt javaslom, jobb lesz, ha....





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése